Sälja din gamla bil eller köpa en ny bil

Posted on by Erik Persson

Bilar är något vi svenskar byter ut väldigt ofta. Antingen handlar det om leasing där bilen lämnas tillbaka efter ett par år eller så vill vi ha något nytt. Det behöver inte nödvändigtvis vara en helt ny bil, en begagnad bil kan även den kännas som ny.

När du ska sälja en bil är det bra att använda sig av webbsidor där du kan lägga ut annonser. Många av dem brukar vara gratis och säkerheten är större än om du säljer via exempelvis blocket. Samma sak gäller om du ska köpa en bil, oavsett om den är ny eller begagnad. Då vet du att du får tag i en bil som fungerar utan dolda fel.

Hitta en respekterad annonsör på nätet

Det finns många annonsörer och bilfirmor på nätet, en del bättre än andra. Det är bra om du först kollar upp vilka de är och vad andra kunder tycker om deras service. Om det känns som för mycket jobb kan vi tipsa om Bildeve. De har lång erfarenhet i branschen och är ett företag som du kan lita på att gör rätt för sig. När du väl hittat en bil du vill köpa är det lika bra att göra det på direkten så att ingen annan kommer först.