Behovet av Internet i din bil

Posted on by Erik Persson

Idag så ser det annorlunda ut mot för bara några år sedan. Numer så ser vi inget konstigt i att ha Internetuppkoppling i våra moderna bilar. Och visst är det bekvämt vid längre bilfärder att barnen kan koppla upp sina surfplattor och se på film och serier utan att det ska hacka och bli dålig streaming.

Dagens moderna bilar kan ha detta inbyggt redan då man köper bilen. I andra fall så kan man köpa detta som tillbehör till sin bil. Likaväl som vi har uppkoppling hemma så vill man kunna utnyttja nätets fördelar i bilen. Det är ju främst passagerarna som kan sitta och spela spel eller se på någon film under färd. Som förare så kan det finnas anledning att snabbt kunna ladda ner GPS positioner och kartor då man är ute och kör där man inte varit tidigare.

Andra fördelar med Internetuppkoppling i bilen är att vintertid så kan du från din mobil starta upp värmaren så du får en behaglig bil att sitta i när det är som kallast. Du får också en körjournal direkt till din mobil som gör det enklare vid redovisning av det som du kör i arbetet respektive privat.