Moderna bilar

Posted on by Erik Persson

Har du köpt en av dagens moderna bilar så vet du vad vi skriver om, dessa bilar är för det mesta utrustade med dagens teknik och annat som underlättar för både förare och mekaniker.

Självparkerande bilar, bilar som känner av när någon kliver ut i trottoaren, ja det mesta visas i de reklamsnuttar som biltillverkarna visas på reklamkanalerna på TV. Det är väldigt spännande för den bilintresserade att följa utvecklingen som är bland dagens moderna bilar.

Har du en äldre modell av bil så finns det extra utrustning att köpa till, varför inte ett Car Fi så du får trådlös internetuppkoppling i bilen. Perfekt för passagerare under längre färder att nyttja Internets resurser att spela spel eller kolla på film exempelvis. Med Car Fi så fungerar det ungefär som hemma med en trådlös uppkoppling, detta går via 4-G nätet och man köper en trådlös router som sätts i cigarettuttaget med all nödvändig utrustning inbyggt.

Det finns ett antal produkter tillgängliga idag som du enkelt köper och pluggar i och börjar använda. Du kan enkelt också ändra inställningarna i routern med en tillgänglig app som laddas ner online via din mobils appstore. Kan var läge att ställa in andra uppgifter och lösenord så inte vem som helst kan logga in och surfa på din uppkoppling när du är ute och åker.

Visst du kan dela din mobils internetuppkoppling så att andra enheter kan nyttja den 4-G uppkoppling som telefonen använder. Då bör man veta att det är betydligt smidigare att använda en extern router som gör det hela mycket smidigare och du får en snabbare uppkoppling om ni är flera som ska dela på uppkopplingen.


  • Categories:
  • Okategoriserade